StudyCare

Agjensi konsulence për studim jashtë vendi.

Universitetet

Shkolla me konvikt

07 Maj 2018

Open Door Friday

Cdo te Premte do te mbahet "Open Door Event" nga ora 12:00 ne oren 17:00, ku te gjithe jeni te mirepritur te jeni pjese e konsulences mbi Universitetin e javes. Diten e hene te cdo jave do te bejme te ditur universitetin perkates ne faqen tone ne Facebook (studycare.al).

Mëso më shumë
27 Shkurt 2018

50% bursë nga kolegji Cambridge Sixth Form

Ky program unik GCSE dhe është ideal për fëmijët e ndritshëm (14 vjeç) që dëshirojnë rezultate të shkëlqyera. Kolegji do të jap 12 bursa 50% për secilin kandidat i cili kualifikohet për këtë program. Kjo ulje e bën pagesën për shkollim vetëm 24,950 £ / vit dhe përfshin tarifat e konviktit dhe ushqimit!

Mëso më shumë
23 Dhjetor 2017

Mundësi burse në SHBA