Vendet

StudyCare mundëson partneritet me shkollat më prestigjoze në botë

CanadaGermanyHollandIrelandItalySwedenThe United KingdomThe United States

Shërbimet tona

 • Konsultimi arsimor
  StudyCare është një zyrë konsulence me qëllim informimi për studentët e interesuar për te studiuar jashtë.

 • Ofertat tona
  StudyCare ofron konsulencë për universitetet, gjimnazet, kampuset verore dhe shkollat e gjuhës, në çdo kohë në botë.

 • Procedura e Aplikimit
  StudyCare ofron ndihmë për studentët e interesuar në arsim jashtë vendit duke filluar me plotësimin e aplikimit, letrën e motivimit dhe CV, si dhe procedurën e vizave.

 • Procedura e vizave
  StudyCare ju ndihmon me informacionin se si funksionon procedura e vizave, duke ju ndihmuar me dokumentacionin e kërkuar dhe aplikimin përfundimtar.

Shërbimet tona janë pa pagesë.