News

07 Maj 2018

Open Door Friday

Cdo te Premte do te mbahet "Open Door Event" nga ora 12:00 ne oren 17:00, ku te gjithe jeni te mirepritur te jeni pjese e konsulences mbi Universitetin e javes. Diten e hene te cdo jave do te bejme te ditur universitetin perkates ne faqen tone ne Facebook (studycare.al).

Learn More
27 Shkurt 2018

50% bursë nga kolegji Cambridge Sixth Form

Ky program unik GCSE dhe është ideal për fëmijët e ndritshëm (14 vjeç) që dëshirojnë rezultate të shkëlqyera. Kolegji do të jap 12 bursa 50% për secilin kandidat i cili kualifikohet për këtë program. Kjo ulje e bën pagesën për shkollim vetëm 24,950 £ / vit dhe përfshin tarifat e konviktit dhe ushqimit!

Learn More
23 Dhjetor 2017

Mundësi burse në SHBA

07 Dhjetor 2017

BURSË për "Undergraduate Pathway, Graduate Pathway programs" në SHBA

BURSË për "Undergraduate Pathway, Graduate Pathway programs" në SHB

Learn More