50% bursë nga kolegji Cambridge Sixth Form

Ky program unik GCSE dhe është ideal për fëmijët e ndritshëm (14 vjeç) që dëshirojnë rezultate të shkëlqyera. Kolegji do të jap 12 bursa 50% për secilin kandidat i cili kualifikohet për këtë program. Kjo ulje e bën pagesën për shkollim vetëm 24,950 £ / vit dhe përfshin tarifat e konviktit dhe ushqimit!


Cambridge Sixth Form College është një kolegj i pavarur i themeluar për 35 Vite i cili siguron programe për të rinjtë ambiciozë në Mbretërinë e Bashkuar, specifikisht në Cambridge. Për shumë vite ata kanë ndihmuar studentët të përparojnë në universitetet më të mira. Nga University of Cambridge në University of Oxford dhe shumë nga Universitetet e Grupit Russell.

  • Kampusi është vendosur në qendër të Cambridge.
  • Ndërtesat mësimore janë në mesin e ndërtesave të University of Cambridge 
  • Madhësi jashtëzakonisht të vogla të klasës barazohen duke llogaritur 6-8 nxënës.
  • Studentët ndërkombëtarë studiojnë krah për krah me studentët britanikë.

The Leonardo Scholars GCSE Programme

Ky program unik GCSE dhe është ideal për fëmijët e ndritshëm (14 vjeç) që dëshirojnë rezultate të shkëlqyera.
Kolegji do të jap 12 bursa  50% për secilin kandidat i cili kualifikohet për këtë program. Kjo ulje e bën pagesën për shkollim vetëm 24,950 £ / vit dhe përfshin tarifat e konviktit dhe ushqimit!

Si të përfitoni nga ulja? 

Mënyra se si mund ta përfitoni është të keni një mesatare mbi 9 si dhe një nivel anglishte mbrojtur me IELTS 5.0.

Më pas do ju duhet të jepni provimin pranues të kolegjit, i cili është vendimtar në përqindjen e bursës së fituar. 

Për informacion të detajuar ju lutem na kontaktoni.

Avatar

Xhojana Bardhollari

Student Recruitment Manager

Për më shumë informacion më kontaktoni

xhojana@studycare.al

+355 674 039 139