Universiteti i Newcastle, London Campus vjen në Tiranë!

Universiteti i Newcastle me kampus ne Londer vjen ne Tirane per here te pare!

Znj. Diana, perfaqesuesja e NUL, do te mbaje provimin e Anglishtes se universitetit pa pagese per te gjithe studentet e nivelit Master te cilet duan te aplikojne diten e prezantimit. Me vete ju mjafton te keni listen e notave (3 vitet e fundit) si dhe pashaporten. Nese e kaloni provimin me sukses atehere nuk do te jete e nevojshme te mbroni IELTS ose Toefl per te vazhduar studimet.

Ne daten 13/06/2019, nga ora 14:00 deri ne oren 18:00, prane zyrave te StudyCare, do te mbahet prezantimi i universiteti te Newcastle, London campus. Universiteti ofron programe Bachelor si dhe Master ne fushen e Biznesit, Finances, Ekonomikut, Marketingut, etj. Te gjithe studentet e interesuar per te filluar studimet e tyre ne nje universitet prestigjoz ne Londer jane te mirepritur te behen pjese e eventit.

Nese enderroni te studioni ne nje universitet prestigjoz, te akredituar dhe te rankuar ne Top 150 e universiteteve ne bote si dhe te vendosur ne qendren e finances, qytetin e Londres, NUL eshte zgjidhja e duhur per ju.

Ne event do te merrni informacion mbi procesin e aplikimit, dokumentet e kerkuara, bursat vjetore, mundesite e akomodimit, e cdo pyetje tjeter qe mund te keni.

Per te marre pjese ne event ju duhet te regjistroheni me poshte.

Ju mirepresim!

Adresa: Rruga Abdyl Frasheri, Vesa Center, kati i 3, Tirane.

Per cdo pyetje na kontaktoni:

info@studycare.al

+355 674039139

+355 696039139