Mundesia e fundit per studimet ne UK dhe USA!

Gjate ketij eventi do te keni mundesi te njiheni me universitete si:

 • City, University of London
 • Nottingham Trent University
 • University of Birmingham
 • University of Brighton
 • University of Essex
 • University of Glasgow
 • University of Liverpool
 • University of Westminster
 • University of York 
 • Arizona State University
 • Northeastern University
 • Pace University
 • The University of Tulsa etj.

Duke qene se datat e aplikimeve per vitin shkollor 2019 po shkojne drejt fundit, kjo eshte nje mundesi shume e mire per te gjithe ata studente qe jane te interesuar per te studiuar ne Mbreterine e Bashkuar dhe Amerike dhe akoma nuk kane marre nje vendim apo nuk kane gjetur opsionin e duhur. Ju mund te aplikoni dhe direkt gjate eventit me vetem pashaporten dhe listen e notave te 3 viteve te fundit (perkthyer, noterizuar) duke perfituar keshtu edhe nga bursat qe universitetet ofrojne.

Adresa:  The PLAZA, Rruga 28 Nëntori, Tirane

Ju mirepresim!

Per cdo pyetje na kontaktoni:
info@studycare.al
+355674039139
+355696039139