Vizitoni Londrën dhe zgjidhni kolegjin më të mirë për fëmijën tuaj

Ky event është për të gjithë prindërit të cilët duan të dërgojnë fëmijët e tyre me studime në qytetin e Londrës për studime të ciklit të gjimnazit dhe janë ne mëdyshje për kolegjin të cilin duan të zgjedhin.

Çfarë ofrojmë ne në këtë rast?

Agjentët e StudyCare do ju mundësojnë një vizitë ne disa prej kolegjeve më me zë në Londër.

Ne do të merremi me proçesin e aplikimit të vizës, biletën e udhetimit, akomodimin në hotel, vizitave në disa prej kolegjeve tanë partnere si dhe asistencës gjatë gjithë udhëtimit. 

Të gjithë prindërit do të pajisen me ftesë nga kolegjet të cilat duan të vizitojnë si dhe do t'ju dergohet intinerari me të gjitha oraret dhe vizitat gjatë ditëve të qëndrimit.

Disa nga kolegjet tanë partnere në Londër të cilët do të vizitohen janë:

  • MPW
  • CATS Colleges London
  • Chelsea Independent College
  • Bellerbys College 
  • DLD College London
  • etj.

Gjatë gjithë udhëtimit do t'ju shoqëroj një nga agjentët tanë i cili do t'ju asistoj për çdo pyetje që mund të keni.

Për të gjithë prindërit e interesuar pjesëmarrja në këtë udhëtim do të kushtojë 3000 EUR ku përfshihet: tarifa e vizes (priority), bileta e avionit (direkt), transporti nga aeroporti në hotel, akomodimi ne hotel me 4 yje për 3 net, mëngjesi dhe darka, transporti në kampuset e zgjedhur.

Për më shumë informacion na kontaktoni:

Email: xhojana@studycare.al

Phone: +355 674039139