Panari i StudyCare

Studimi jashtë vendit për shumë studentë mund të jetë njëkohësisht tërheqës dhe sfidues. Studentët kanë nevojë të përshtaten me mjedisin e ri të studimit, kulturën dhe aspektet e tjera të jetës ndërsa fillojnë me studimet e tyre. Studycare mund të ndihmojë.
Studycare njihet për ofrimin e konsultës profesionale për institucionet më të mira të arsimimit në SH.B.A., Mbreterinë e Bashkuar, Evropë dhe Australi. Studentët dhe prindërit të cilët kërkojnë informacion mbi mundësitë e studimit jashtë vendit, mund ta marrin këtë informacion në panairin tonë në datë 2 Nëntor, përmes përfaqësuesve të universiteteve tona partnere.

Ky event ju jep mundësinë:

 • të reflektoni mbi përfitimet dhe ndikimin e studimit jashtë vendit në zhvillimin tuaj personal, akademik dhe profesional
 • të informoheni më shumë rreth mundësive të studimit jashtë vendit
 • të zbuloni më shumë rreth procesit te aplikimit për universitetin ose kolegjin e duhur për ju
 • të gjeni bursën që ju ndihmon më shumë (nuk do të ofrohen bursa të plota)
 • Studioni nëpërmjet StudyCare në vendet lider mbi cilësinë e Universiteteve

  Krijoni përvoja të paharrueshme, emocionuese dhe me edukimin që meritoni përmes nesh.

  iPad mock

  720

  Studentë

  Numri i studentëve të cilët përmes StudyCare kanë gjetur vendin më të përshtatshëm për tu arsimuar.

  Të shpejtë

  Këshillim i menjëhershëm

  Merrni përgjigje për pytje mbi arsimimin jashtë brënda 24 orëve ose na kontaktoni në zyrat tona.

  Free

  0 Kosto

  Zyra jonë ofron shërbime 100% falas në çdo hap të rrugëtimit tuaj drejt universiteteve më të mira në botë.

  Universitete në Shtetet e Bashkuara të Amerikës

  Universitete në Britaninë e Madhe

  Universitete në Europë

  Kolegjet me konvikt në Shtetet e Bashkuara te Amerikës

  Kolegjet me konvikt në në Britaninë e Madhe  Na Kontaktoni

  project-1

  Xhojana Bardhollari

  General Manager

  project-1

  Bora Bllama

  Student Consultant

  project-1

  Amanda Hoxha

  Student Consultant

  project-1

  Sindi Taçe

  Student Consultant

  Rruga Abdyl Frasheri, Vesa Business Center, kati 3