Seminar: Kolegje Elitare në UK - Abbey DLD

Abbey DLD përbëhet nga tre kolegje të pavarur të vendosura në Cambridge, London dhe Manchester. 

Kolegjet ofrojnë programe të studimeve GCSE, A-Level, BTEC, Foundation, Pre-Sessional dhe programe të kombinuara. Që nga viti 1931, Abbey DLD ka qenë simbol i arsimit së cilësisë së lartë, destinacioneve kryesore universitare dhe përvojave akademike të studentëve.

Pse duhet të zgjidhni kolegjet DLD?

  • Në të 3 kolegjet DLD, 42% të të gjitha A Levels të marra në vitin 2019 u vlerësuan me nota A * ose A.
  • Secili nga studentët e DLD mori personalisht mbështetje dhe udhëzime për aplikime universitare të përshtatura për t'i ndihmuar ata të bashkohen në universitetin më të mirë të mundshëm.
  • Kolegjet tona ofrojnë disa prej konvikteve më të mira, me specifikimet më të larta, të disponueshme kudo në botë, pikërisht në zemër të qyteteve më emocionuese.

Bëhuni pjesë e seminarit informativ me përfaqësuesen e kolegjeve Abbey DLD në datë 18 Dhjetor ora 17:00 për tu informuar mbi çdo pyetje që mund të keni në lidhje me programet e kolegjeve prestigjoze Angleze. 

Pjesëmarrja është pa pagesë.

 

Për çdo pyetje na kontaktoni:

info@studycare.al

+355674039139