Education in Netherlands

Gjatë këtij seminari do të keni mundësi të mësoni mbi kriteret e pranimit si dhe të informoheni mbi çdo pyetje rreth studimeve në Hollandë, degët e ofruara, tarifat dhe bursat, si dhe procesin e aplikimit. 

Hollanda njihet si vendi i parë jo-anglishtfolës në të cilin universitetet ofruan programe studimi të arsimit të lartë në anglisht, për të tërhequr më shumë studentë internacional duke ofruar më shumë se 2.100 programe studimi në gjuhë angleze dhe mbuluar një gamë të gjerë fushash dhe nivelesh si Bachelor dhe Master. 

 

Përse të zgjidhni Hollandën për të studiuar?

1-Diploma të njohura ndërkombëtarisht

2-Një gamë e gjerë e degëve të mësuara në anglisht

3-Kosto të përballueshme studimi

4-Shpenzime të përballueshme jetese

5-Metoda inovative të mësimdhënies

6-Një mjedis ndërkombëtar dhe multikulturor

7-Mundësi të shkëlqyera për udhëtime

Bëhuni pjesë e seminarit informativ me përfaqësuesen e disa nga universiteteve me prestigjoze të Hollandës në datë 21 Dhjetor ora 17:30 për tu informuar mbi çdo pyetje që mund të keni në lidhje me këto universitete. 

Pjesëmarrja në seminar është pa pagesë.

Për më shumë informacion na kontaktoni:

info@studycare.al

+355674039139