Filloni studimet Master per Data Science ne San Francisco

Te diplomuarit ne fushen e IT jane nder me te kerkuarit nga punedhenesit, duke u rankuar si puna nr. 1 ne USA per 3 vite rrjesht. Ne University of the Pacific do te keni mundesine te studioni nje program te personalizuar Master ne Data Science, nga profesore lider ne bote. Ata kane pervoje maksimale ne mesimdhenie si dhe jane eksperte te industrise ne disa prej kompanive udheheqese te botes si:

  • Google
  • CERN
  • PayPal
  • CISCO
  • Pandora
  • Intel etj.

Pjese e programit do jene:

  • Raste studimi nga realiteti
  • Te ftuar nga kompani te ndryshme 
  • Detyra dhe ushtrime praktike

 

Share:
Rruga Abdyl Frasheri, Vesa Business Center, kati 3