Bursa nga Top Universitetet ne SHBA

Shume universitete duke permendur ketu:

  • Florida International University
  • University of Central Florida
  • University of Illinois Chicago
  • Adelphi University
  • LSU
  • American University
  • Auburn University
  • University of The Pacific
  • etj.

Bursat fillojne nga vlera $6,000 deri ne $15,000 ne varesi te universitetit dhe mesatares te studentit.

Per me teper informacion na kontaktoni.

Share:
Rruga Abdyl Frasheri, Vesa Business Center, kati 3