Aplikoni tani per te filluar studimet ne Mars!

Filloni studimet ne Angli ne Mars, pa patur nevojen e IELTS UKVI! 

Disa prej top universiteteve ne Mbreterine e Bashkuar pranojne akoma aplikime per ne filluar programin ne Mars 2019 si dhe ofrojne deri ne £4000 ulje! 

Programet qe mund te studioni jane:

📯Queen's University of Belfast 
• Accelerated Foundation in Engineering and Science
Tarifa: £13,915 
Bursa: £4,000 + burse gjate studimeve te Bachelorit ne varesi te mesatares.

📯CAS Business School
• International Foundation in Business and Economics with Accounting
Tarifa: £18,195

📯University of Exeter
• International Foundation in Accounting and Finance, and Management
Tarifa: £17,235

📯Proges ne mbi 16 Univerisitetet e Top Rankuara ne Mbreterine e Bashkuar
• International Foundation in Business and Humanities 
Tarifa: £15,075

📯Progres ne mbi 100 Universitete ne Mbreterine e Bashkuar
• Pre-Master's in Business Administration
• Pre-Master's in Banking and Finance
Tarifa: £13,385

Programet fillojne ne Shkurt, Mars dhe Prill!

Dokumentat e nevojshme:

  • Lista e notave (3 vitet e fundit) - perkthyer dhe noterizuar
  • IELTS/ TOEFL
  • Pashaporta

NXITONI per te aplikuar!

Share:
Rruga Abdyl Frasheri, Vesa Business Center, kati 3