Bursa nga Kolegji Myddelton

Nje nga kolegjet me te aksesueshme ne komplet Britanine e Madhe eshte dhe Myddelton College. Tashme ne partneritet me StudyCare, Myddelton College ka hequr kuotat e limituara te nxenesve shqiptar qe mund te pranohen ne kete kolegj.

Nje nga kolegjet me te aksesueshme financiarisht ne Mbreterine e Bashkuar ku te gjitha shpenzimet vjetore mund te shkojne deri ne £20,000 ne vit.

Me vendndodhje ne Wales, shume prane Liverpool, nxenesit kane mundesine te studiojne ne nje nga ambjentet me motivuese ne UK dhe te mund te eksplorojne ne kohen e lire vende te ndryshme.

Programe akademike nga me te ndryshme duke filluar nga:

  • A-Levels
  • GCSE
  • Klasa 7-12

Per me shume informacione na kontaktoni.

Share:
Rruga Abdyl Frasheri, Vesa Business Center, kati 3