Saint Louis University

Saint Louis University eshte nje universitet privat amerikan, me kampus ne SHBA dhe Spanje, pjese e Top 100 se universiteteve me te mira ne bote. 

   ▪99% e stafit te ketij universiteti zoterojne gradat me te larta ne fushen e tyre;
   ▪Universiteti ka raport 9:1 midis studenteve dhe stafit pedagogjik, ku keta te fundit ju jane ne dispozicion te studenteve si brenda dhe jashte klasave te mesimit;
   ▪17 nga programet e studimit ne kete universitet jane te rankuara ne Top 50 boterore;
   ▪92% te studenteve te SLU jane te punesuar ne fushen e tyre, brenda 6 muajve nga diplomimi;

Ne Saint Louis University do te mund te studioni:

  1.    Aeronautics
  2.    Business Administration (MBA)
  3.    Computer Scienve
  4.    Biomedical Engineering
  5.    Law - LLM
  6.    Urban Planning and Development etj.

Erdha ne SLU per te studiuar Engineering, per shkak te rankimeve te larta te universitetit dhe ketij programi ne vecanti, i cili te ofron mundesine edhe te praktikosh ate cfare meson. Jam shume e lumtur per kete hap qe ndermora! - Yun nga Taivani.