Suffolk University

Ne Suffolk University, edukimi juaj do shkoje pertej klasave te mesimit  me programe studimi te dizenjuara per tju hapur rrugen drejt nje karriere emocionuese. Qe ne semestrin e pare, do punoni me lidera te industrise qe do tju ndihmojne te ndertoni nje rrjet profesional per te lancuar karrieren tuaj. Ky universitet eshte i vendosur ne Boston, qytet i cili eshte bere shtepi per mbi 50.000 studente internacionale. 

Pse te studioni ne Suffolk University?

  • 95% e studenteve te Bachelor-it punojne ose vazhdojne studimet e metejshme brenda vitit te pare te diplomimit;
  • Ka fituar cmimet Best College dhe Best Business School;
  • Klasa mesatare per deri ne 22 studente;

Ne Suffolk do te mund te studioni ne dege si:

  • Business Analytics
  • Communication
  • Finance
  • Global Law
  • Marketing
  • Visual Arts etj.

Vihet re fakti qe stafi pedagogjik ketu ka punuar me studente internacionale pergjate viteve dhe kane ekperience maksimale. Ndihem si ne shtepi dhe jam ne kushtet me te favorshme per te ecur e sigurte drejt karrieres time. - Anna nga Bosnje Hercegovina.