The University of Alabama at Birmingham

Nese po kerkoni per njohuri qe do t'ju ndryshojne boten The University of Alabama at Birmingham eshte i duhuri per ju! 
UAB eshte nje universitet publik kerkimor dhe qender akademike per shendetesine e njohur internacionalisht, e vendosur ne nje zone metropolitane vibrante dhe me diversitet si Birmingham.

Nder te tjera UAB:

 • Eshte #83 ne listen e "Top Public Schools in US"
 • Eshte #168 ne listen e "Best Universities in the World"
 • Eshte pjese e Top 20 universiteteve kerkimore ne USA
 • Eshte #1 ne listen e "Best Young US Universities"

Aty do te mund te studioni programe Bachelor dhe Master ne dege si:

 • Business Administration
 • Computer Science
 • Cyber Security
 • Public Administration
 • Biotechnology
 • Public Health
 • Basic Medical Sciences

Erdha ne UAB per te studiuar Public Health. Jo vetem qe po studioj ne nje nga shkollat me te rankuara ne te gjithe Ameriken, por gjithashtu kam perfunduar nje internship dhe kam filluar nje pune ne kampus. Dhe cfare eshte me e rendesishmja, kam krijuar miqesi dhe kujtime te perjetshme! - Trinh nga Vietnami.