Illinois Institute of Technology

I vendosur ne Chicago, Illinois Institute of Technology nuk ngurron te shfrytezoje cdo oportunitet akademik, social, ekonomik dhe kulturor qe ky qytet ka per te dhene. Duke shfrytezuar vendndodhjen ne nje nga Big Markets ne SHBA, Roosevelt University pranon gjate ketij viti me shume studente te huaj se asnjehere me pare dhe tashme pranon te gjithe studentet shqiptar qe zgjedhin te aplikojne nepermjet StudyCare.

  • Bazuar ne raportin e "U.S News & World Report" per Best Colleges, Illinois Institute of Technology renditet nder Top 100 kolegjet me te mira ne vend.
  • Illinois Insitute of Technology ofron nje nga 20 programet me te mira ne vend per Aerospace Engineering.
  • I renditur ne Top 150 universitetet me te mira ne bote sipas "Times Higher Education".

Studioni programe te ndryshme Bachelor dhe Master si:

  1. Inxhinieri
  2. Ekonomi
  3. Marketing
  4. Design
  5. Juridik
  6. Komunikim
  7. Etj.

"Eshte e pamundur te mos afeksionohesh me nje qytet te stermadh sic eshte dhe Chicago e sidomos kur studion e rrethohesh nga pedagoge mikprites fiks ashtu si une gjeta ne Illinois Institute of Technology."-Jo nga Nigeria