University of Exeter

Po kerkoni per nje universitet me rankime te mira, ne nje qytet te vogel dhe miqesor?

Atehere University of Exeter eshte i duhuri per ju.

Bashkoju dhe ti mbu 7.800 studenteve internacionale qe kane zgjedhur te studiojne ketu. Pse?

  • Universiteti i 12 me i mire ne Angli;
  • Pjese e Top 150 se universiteteve ne bote;
  • 26 lende te zhvilluara jane ne Top 10 e UK;
  • I vleresuar me "5 Yje" per mesimdhenie, kerkim, punesim, ambjente, inovacion etj.

Ne University of Exeter do te mund te studioni:

  • Accounting and Finance
  • Biomedical Science
  • Finance and Management
  • Mathematics
  • Physical Sciences etj.

Diploma ime me ndihmon te dalloj nga turma. Mesova mbi komunikimin, punen ne grup dhe menaxhimin e kohes ne nje ambjent multinacional , gje qe me ndihmoi shume ne gjetjen e nje vendi pune. - Olena nga Ukraina.