Newton A-level Programme

Ky program unik ju ofron mundesine te studioni A-Levels ne nje kampus universitar ne UK. Studimi ne ambjentet e kampusit te University of East Anglia do ju ekspozoje me heret ne jeten universitare, duke ju pergatitur per nje progres te garantuar ne universitetet me te mira. Aty do te gjeni te gjitha ambjentet qe ju nevojiten per nje ekpserience te mrekullueshme, si laboratore shkencore, teater, kafene, nje oborr te madh per lojera dhe evente sociale, si dhe akomodim.

Nese je nje nxenes me arritje te larta, i interesuar per shkence matematike apo ekonomi, Newton Programme ju ofron shume me shume sesa nje program mesimor standart A-Levels!

Aty do te zhvilloni Cambridge Assessment International Education (CAIE) GCE A-levels, qe eshte nje program i mikpritur nga universitetet lider boterore, si pergatitja e shkalles me te larte per programet e tyre.