Kristianstad University

 I themeluar ne vitin 1977, Kristianstad University (HKR) eshte i vendosur ne pjesen jugore te Suedise, vetem 10 minuta larg qendres se qytetit Kristianstad. 
 ✔ Kampusi i Kristianstad University ka nje popullsi studentore prej 14.000 studentesh;

 ✔ Ai ofron mbi 300 programe studimi;

 ✔ Programet e Business Administration te HKR kane arritur ne cilesine me te larte te mundshme dhe jane vleresuar si me te miret ne Suedi.

 ✔ Kampusi i HKR ndodhet vetem 50 minuta larg nga kampusi i LUND;

Aty do te mund te studioni programe Bachelor dhe Master ne deget:

  • BSc Computer Science 
  • BSc Software Development
  • MSc Business Administration - Auditing and Control
  • MSc Business Administration - International Business and Marketing