University of Lincoln

University of Lincoln

I lakmuar si nje nga universitetet me serioze dhe te fokusuar mbi studentet eshte dhe University of Lincoln. Me nje staf pedagogjik nga me te miret ne Angli dhe eventualisht nje nga me te miret ne Europe dhe bote e kthen University of Lincoln si nje nder me te kerkuarit nga studentet vendas dhe ata internacional. Tashme nepermjet StudyCare, numri i studenteve shqiptar te cilet mund te pranohen ne kete universitet eshte i palimituar.

  • I renditur ne Top 25 universitetet me te mire vendas dhe eventualisht nje nder me te miret ne bote sipas "The Guardian University Guide 2019".
  • I vleresuar me Gold Award per cilesine e mesimdhenies nga "Teaching Excellence Framework".
  • I listuar ne listen e 10 universiteteve me te mira sipas zgjedhjes se studenteve ku ky universitet renditet #7 sipas "National Study Survey 2018".

Studioni programe te ndryshme Bachelor si:

  1. Inxhinieri
  2. Ekonomi
  3. Marketing
  4. Design
  5. Juridik
  6. Komunikim
  7. Etj.

"Zgjodha te studioj per Media sepse e dashuroj kete dege plus mamaja ime punon ne nje radio ne vendin nga ku une vi. Kur te kthehem ne Kine do te deshiroja te gjeja nje Kompani Drame dhe te punoj aty si regjizor."-Dany nga Kina.