The City College of New York

The City College of New York

Kush nuk do deshironte te studionte ne New York dhe kete mundesi te arte ta jep gjithashtu dhe The City College of New York i cili ka qene ne gjendje te krijoje marredhenie te shkelqyera me kompanite gjigande qe operojne ne New York dhe te gjitha keto jane te gatshme te ofrojne fillimsht vende te lira Internshipi per te gjithe studentet qe diplomohen nga The City College of New York. 

  • Universiteti i pare ne historine e Shteteve te Bashkuara te Amerikes i cili ka pranuar studente pa dallim, race dhe feje.
  • I krijuar ne 1847, The City College of New York ka qene kolegji i pare publik falas.
  • Me mbi 94% te te diplomuareve arrijne te punesohen ne deget qe kane studiuar brenda 6 muajsh pas diplomimi.

Studioni programe te ndryshme Bachelor si:

  1. Inxhinieri
  2. Ekonomi
  3. Marketing
  4. Design
  5. Juridik
  6. Komunikim
  7. Etj.

"Gjithcka mund te kerkoja nga nje qytet e nga nje universitet e gjeta te The City College of New York ku pervec energjise qe qyteti kishte, stafi dhe pedagoget kane qene te gjithe shume te hapur ndaj bashkepunimit per nje qellim te vetem qe ishte suksesi im pas diplomimi. Mund te them se e gjitha ja vlejti."-Anna nga Rusia