WORKSHOP nga Jacobs University në Tiranë!

Behuni pjese e workshopit te mbajtur nga universiteti prestigjoz i Jacobs dhe fitoni!

Read More

James Madison University vjen në Tiranë!

Mos mungo dhe mos humb mundesine per te takuar, perfaqesuesin kryesor te James Madison University ne daten 9 Prill nga ora 16:00 deri ne 19:00 ne eventin e organizuar nga StudyCare ne ambjentet e zyres tone te Vesa Centre, kati i 3. 

James Madison university renditet ne Top 150 shkollat ne SHBA dhe ofron programe nga me te ndryshmet per studentet internacional. 

Read More

Perfaqesuesja e Hult International Business School vjen ne Tirane!

Ne daten 7 Mars ju ftojme ne ambjentet e StudyCare, ku do te jete perfaqesuesja e Hult International Business School, per te zhvilluar nje WORKSHOP.

Ai titullohet "Lost at Sea" dhe eshte nje ushtrim me teme biznesi, ku studenteve do tju duhet te punojne sebashku ne nje kohe te limituar per te gjetur nje zgjidhje. Workshop-i ka per qellim te ndihmoje studentet te vleresojne punen ne grup dhe te krijojne nje ide mbi profesionin e tyre ne te ardhmen.

Gjate eventit do te keni mundesi te takoni Znj. Elina, e cila pervec workshop-it, do t'ju informoje me teper mbi Hult, kriteret e aplikimit, tarifat, akomodimin si dhe bursat qe kjo shkolle ofron.

Read More

International Education Fair

Zhvillohet panairi më i madh për studimet jashtë vendit pranë ambienteve të Plaza Hotel nga StudyCare, International Education Fair. Në këtë panair edukativ, do të keni mundësinë të kontaktoni personalisht përfaqësuesit e universiteteve pjesëmarrëse. Mund të informoheni në lidhje me programet e ofruara, proçesin e aplikimit, tarifat, bursat, mundësite e akomodimit, si dhe shumë të tjera.

Read More
Rruga Abdyl Frasheri, Vesa Business Center, kati 3