Geneva Business School vjen ne Tirane!

Geneva Business School, me 3 kampuse ne Gjeneve, Madrid dhe Barcelone, rankohet ne vendin e 61 nder shkollat e biznesit ne bote. Aty do te mund te studioni programe te ndryshme Bachelor, Master dhe Doktorature.
Studentet e Geneva Business School marrin nje Double degree Diploma, ne bashkepunim me disa nga universitetet me te mira te Anglise. Ata gjithashtu kaane mundesine te transferohen ndermejet 3 kampuseve te universitetit.

Gjithashtu:

  • Cdo student i BBA dhe MBA ka mentor personal

  • Te gjitha programet zhvillohen ne Anglisht

  • Mundesi te shumta per Internship-e

  • Numri maksimal i studenteve per klase eshte 25

  • Profesore te certifikuar nga Google

  • Studimi i rasteve reale te biznesit

Per informacion me te gjeresishem mbi programet, tarifat si dhe akomodimin ju ftojme te beheni pjese e eventit.