Aplikoni në TOP Universitetet e Mbretërisë së Bashkuar pa patur nevojen e IELTS!

Nuk e keni mbrojtur ende IELTS por deshironi te filloni studimet ne Shtator? Nuk keni marre mjaftueshem pike per tu pranuar ne programin qe deshironi? 

Kjo eshte mundesia e duhur per ju!

Disa nga universitetet me prestigjoze me kampus ne Manchester si dhe ne Londer. do te mbajne provim pa pagese, ne zyrat e StudyCare, per te gjithe studentet e interesuar.

Universitetet te cilet do te prezantohen jane:

• City University of London

• Glasgow Caledonian University

• Newcastle University

• Newcastle University London

• University of Manchester

• Queen's University Belfast

• University of Exeter

• University of East Anglia

• University of Stirling

• University of Gloucestershire  

 

Gjithashtu nese aplikoni ne diten e prezantimit mund te perfitoni direkt nga bursat e universiteteve. Ju duhet te keni me vete pashaporten dhe listen e notave te 3 viteve te fundit.

 

Per te marre pjese ju duhet te regjistroheni me poshte.

Adresa: Rruga Abdyl Frasheri, Vesa Center, kati i 3te (me ashensor), Tirane.

Ju mirepresim!

Per cdo pyetje na kontaktoni:

info@studycare.al

+355674039139

+355696039139