Coventry University vjen ne Tiranë!

Universiteti i Coventry do te vije ne Tirane ne daten 11 Korrik, orari 16:00-19:00, prane amjenteve te StudyCare.

Per te gjithe studentet qe duan te aplikojne ne Coventry dhe nuk kane te mbrojtur provimin e IELTS, universiteti i mundeson "Internal English Exam" pa pagese ne daten 11 Korrik i cili zgjat nga ora 11:00-15:30. 

Perfaqesuesi i universitetit, Zt. Benjamin, do te mbaj nje seance te hapur konsulence per te gjithe studentet e interesuar nga ora 16:00 deri ne 19:00. Ju do te informoheni ne lidhje me porgramet e ofruara, procesin e aplikimit, tarifat, akomodimi, etj.

Data e fundit e aplikimit per te marre pjese ne provimin e universitetit eshte dt. 3 Korrik 2019. Per te aplikuar ju duhet te dergoni te skanuar listen e notave te 3 viteve te fundit te studimeve si dhe pashaporten ne emailin: info@studycare.al

Pjesemarrja ne event eshte pa pagese.

Adresa: Rruga Abdyl Frasheri, Vesa Business Center, Tirane

Orari i provimit: 11:00-15:30

Orari i prezantimit: 16:00-19:00

Per me teper informacion na kontaktoni:

info@studycare.al

+355674039139