Perfaqesuesja e disa universiteteve Angleze vjen ne Tirane!

Znj. Lucy do te mbaje nje seance te hapur konsulence per te gjithe studentet e interesuar nga ora 11:00 - 14:00 ne ambjentet e StudyCare.

 Universitetet qe do te prezantohen jane:

• Northumbria University
• University of Roehampton
• Middlesex University
• Ulster University
• Solent University

Githashtu, per te gjithe studentet qe nuk kane rezultate te mjaftueshme apo nuk e kane mbrojtur akoma provimin IELTS, keto universitete japin mundesine e zhvillimit te nje Internal Exam pa pagese.

Studentet e interesuar per te zhvilluar provimin duhet te dergojne te skanuar listen e notave te 3 viteve te fundit te studimeve si dhe pashaporten ne emailin: info@studycare.al.

Adresa: Rruga Abdyl Frasheri, Vesa Business Center, kati 3 (me ashensor), Tirane

Orari: 11:00 - 14:00

Per me teper informacion na kontaktoni:

info@studycare.al

+355674039139