Hofstra University NYC: Presentation Day

Shënoni daten: përfaqesuesi kryesor i Hofstra University vjen në Tiranë në 5 Tetor 2019!

Pranë zyrave të StudyCare do të mbahet prezantimi i nje prej universiteteve më prestigjoze në SHBA me kampus në Long Island, New York City.

Hofstra University ofron programe Bachelor si dhe Master në 200 fusha të ndryshme për studentet internacional. 

Universiteti renditet në Top 25 US Colleges ku studentet e diplomuar fillojnë punë brenda 6 muajve të diplomimit vetëm prej ekselencës në mësimdhënie dhe kontakteve që Hofstra ofron. 

Kampusi i Hofstra University ndodhet në Long Island dhe vetëm 40 minuta larg me qendrën e New York City, njohur ndryshe si qyteti me ndikim më të madh në botë.

Për të gjithë studentet e apasionuar pas biznesit, programi i Business Management nga Hofstra University bën pjesë ne Top 5% në botë.

Programet që ofrohen janë:

  • International Year One
  • Direct Bachelor/Masters
  • Graduate Pathway
  • Transfer Program
  • Academic English

Bëhuni pjesë e eventit për një informacion më të detajuar.

Data: 5/10/2019

Orari: 14:00 - 17:00

Adresa: Rruga Abdyl Frashëri, Vesa Business Center, kati i 3 (me ashensor)

Email: info@studycare.al

Kontakt: +355674039139