UK: January 2020 Applications are Open

Humbët mundesinë për të filluar studimet në Shtator 2019? Ose nuk i përmbushët dot kriteret në kohë? 

Shumë prej universiteteve tanë partnere ofrojnë programe me data fillimi ne Janar 2020.

Bëhuni pjesë e "Open Door Day" pranë zyrave tona ne datat 20 dhe 21 Shtator nga ora 14:00 deri ne 17:00, për tu informuar mbi universitetet dhe pogramet e përshtatshme për ju, tarifat, datat e fillimit, dokumentat e kërkuara, etj.

Programet e ofruara në Janar janë Foundation, Bachelor, Pre Master si dhe Master.

Disa prej universiteteve që mundësojne programet me datë fillimi në Janar:

  • University of Westminster
  • London South Bank University
  • Northumbria University
  • Middlesex University
  • Solent University
  • Ulster University 
  • etj.

Pjesëmarrja në event është pa pagesë!

Ju mirepresim!

Kontakt:

info@studycare.al

+355674039139