Dëshironi të filloni studimet në Mbreterinë e Bashkuar në Janar?

Ju ftojmë të merrni pjesë në seancën e rradhës së konsulencës me përfaqësuesen e disa prej universiteteve më në zë në Angli dhe SHBA, Znj. Heemali.

Ndër universitetet mund të përmendim: University of Amsterdam, Queen Mary/University of London, Coventry University, London South Bank University, Illinois Institute of Technology, Birkbeck University, UCLAN, University of Reading, etj.

Znj. Heemali do të mbaj këtë seancë informative mbi programet Foundation si dhe Pre Master si dhe 'Direct Entry' në universitetet e lartëpermendura.

Gjatë intervalit kohor 14:00-17:00, ju do të informoheni mbi:

  • Programin e duhur për ju
  • Proçesin e aplikimit
  • Dokumentat e kërkuara
  • Tarifat si dhe bursat e ofruara
  • Akomodimin në kampus
  • etj.

Ky event mbahet për studentet si dhe prinderit e interesuar në studimet jashtë vendit, veçanërisht në Angli, Amerikë dhe Holandë.

Pjesëmarrja është pa pagesë.

Ju mirëpresim kurdo gjatë intervalit kohor 14:00-17:00.

Data: 18 Tetor 2019

Orari: 14:00 - 17:00

Vendndodhja: Bllok, Vesa Business Center, kati i 3 (me ashensor), Tiranë

Për çdo pyetja na kontaktoni:

info@studycare.al

+355 674039139