Datë:

29 Shkurt 2020 12:00

Vendndodhja:

The Plaza, Salla “Queen Geraldine” kati 3, Tiranë

Konsulentë

35 Përfaqësues Universitetesh dhe Kolegjesh

Rreth Panairit

Regjistrohu

Kush duhet të marrë pjesë në “Study Abroad Saturday”?

Prindërit të cilët interesohen të dërgojnë fëmijët e tyre me studime jashtë kolegj, universitet, kurse të shkurtra, etj).

Maturantët si dhe studenët e universitetit të cilët kërkojnë më shumë informacion mbi opsionet e studimit jashtë vendit.

Të gjithë ata që interesohen të informohen mbi procesin e aplikimit si dhe çdo gjë tjetër që i duhet për të studiuar jashtë vendit

Pse duhet të merrni pjesë në “Study Abroad Saturday”?

Në ktë event do të marrin pjesë mbi 30 institute internacionale nga SHBA, Mbretëria e Bashkuar, Europa, etj. Ju do të keni mundësinë të bisedoni me përfaqësuesit e këtyre instituteve dhe të merrni përgjigjen e çdo pyetje që mund të keni.

Në panair ju mund të aplikoni në çast në të gjithë universitetet dhe kolegjet pjesëmarrës në seksionin “Apply Now”.

Në event do të jetë dhe stafi i StudyCare me të cilët mund të konsultoheni në çast, por gjithashtu edhe t'ju ndihmojë për çdo paqartësi.

Dëshmi të studentëve që kemi ndihmuar

Të përfaqësuar në këtë panair:

Universitete në Shtetet e Bashkuara të Amerikës

Universitete në Britaninë e Madhe

Universitete në Europë

Kolegjet me konvikt në Shtetet e Bashkuara te Amerikës

Kolegjet me konvikt në në Britaninë e Madhe

Na Kontaktoni

project-1

Xhojana Bardhollari

General Manager

project-1

Bora Bllama

Student Consultant

project-1

Amanda Hoxha

Student Consultant

project-1

Sindi Taçe

Student Consultant

Rruga Perlat Rexhepi, Rezidenca Ivanaj, kati 4, hyrja 31 (mbi Spar), 1001, Tirana