Studio në Londër dhe New York

Ky event do t’ju njoh nga afër me mundësin e të studiuarit në dy prej kryeqëndrave të botës. Zonja Diana Banks, përfaqësuesja e disa prej universiteteve më prestigjoze do të vijë në Tiranë për t’ju folur rreth arsimimit në New York dhe Londër.

Disa prej universiteteve me të cilët do njiheni më nga afër janë:


Me kampuse në Londër:


1) Newcastle University London

 • Vlerësim me 5 yje për punesimin e studenteve të diplomuar;
 • Top 20 e universiteteve për fuqi hulumtuese;
 • Top 1% e shkollave te biznesit ne bote, me 3 akreditime;

2) City University London

 • E vendosur në qyetetin #1 studentor, Londër
 • Pjesë e Top 15 universiteteve më të mira për nga prespektiva nderkombetare
 • Në Top 15 e universiteteve që shpenzojnë më shumë £ për student në burime dhe ndërtesa

 

Me kampuse në New York:


1) Hofstra University

 • Top 25% e kolegjeve amerikane;
 • E renditur #77 në listën e "Best Value Schools"
 • 73% e studenteve të universitetit kanë përfunduar një internship para diplomimit;
 • Top 6% e të diplomuarve me paga më të mira;

2) Drew University

 • Është pjesë e Top 50 shkollave që krijojnë të ardhme;
 • Është #89 në listën e universiteteve më të mira për arte liberale në US;
 • Ka 94% të studenteve të punësuar ose në studime të mëtejshme që në 6 mujorin e pare të diplomimit

Përfaqësuesja e universiteteve, Znj. Diana Banks, do të mbajë një seancë të hapur konsulence për të gjithë studentet e interesuar të vazhdojnë studimet e tyre Bachelor dhe Master.
Ju do të keni mundësinë të informoheni mbi programet e ofruara, tarifat e universitetit, uljet dhe bursat, procesin e aplikimit, mundësitë e akomodimit, etj.

Eventi zhvillohet në The Plaza, më 19 Mars, nga ora 18:00 deri më 20:00.

Ju mirëpresim!

Kontakt:
info@studycare.al
+355 674039139