“10 Tips for creating a successful Hotel and Restaurant business”

Me 23 Nëntor në orën 16:00 një përfaqësues i Business and Hotel Management School me vendndodhje në Zvicër do të mbajë për studentët e StudyCare një seminar me këshilla mbi mënyrën e ndërtimit të një biznesi të suksesshëm në fushën e hotelerisë.
Sigurojini vetes një Diplomë Bachelori në një nga programet më unike në botë i cili përfshin studimet në kampus 18 muaj dhe internship të paguar 18 muaj që sigurohet nga vetë shkolla!
Me 23 Nëntor në orën 16:00 një përfaqësues i shkollës do të mbajë për studentët e StudyCare një seminar “10 Tips for creating a successful hotel and restaurant business”. Gjatë këtij seminari do të keni mundësi të mësoni mbi kriteret e pranimit si dhe të informoheni mbi çdo pyetje rreth këtij universiteti, degët e ofruara, tarifat dhe bursat, si dhe procesin e aplikimit.

Regjistrohuni per te marrë linkun e Zoom.

Pjesëmarrja është pa pagesë!