University-College Los Angeles (UCLA), Seminar Day!

Në seminar do të informoheni mbi programin ACLA, kushtet e pranimit, tarifat e studimit dhe të jetesës në SHBA, bursat e ofruara për studentët ekselent si dhe opsionet më të përshtatshme për secilin nga ju.

ACLA është një nga programet më të shitura në SHBA për studentët internacional!

Çfarë e bën këtë program kaq të preferuar?
1. Kampusi i universitetit ndodhet në jug të Kalifornisë.
2. Ju do të fitoni kredite nga një universitet i klasifikuar në Top 20 dhe do të keni mundësinë për t'u transferuar në institucionet kryesore në SHBA.

Mund të përmendim disa emra si:
• Boston University
• Boston College
• Loyola Marymount University
• Northeastern University
• University of Massachusetts 
• University of San Diego
• The Ohio State University,
etj.

AC Los Angeles është një program transferimi elitar, një vjeçar, që ndërthur kurse të vogla akademike rigoroze përmes UCLA Extension me mbështetje të personalizuar për studentët internacional.

Për më tepër informacion ju ftojmë te bëheni pjesë e seminarit virtual daten 25 Nëntor ne orën 17:00.

Pjesëmarrja është pa pagesë!

Ju lutem regjistrohuni për të marrë linkun e Zoom Meeting.