New York Universities!

Gjatë këtij seminari do të keni mundësi të mësoni mbi universitetet në New York ,kriteret e pranimit si dhe të informoheni mbi çdo pyetje rreth studimeve në Amerikë, degët e ofruara, tarifat dhe bursat, si dhe procesin e aplikimit. Përse New York është vendi më i mirë për të studiuar? 1-New York ka disa universitete të rangut të lartë 2-New York i ka të gjitha kulturat në një vend 3-New York ju jep një shans të shkëlqyeshëm për të krijuar njohje Për më tepër informacion ju ftojmë te bëheni pjesë e seminarit virtual datën 30 Nëntor në orën 16:00. Pjesëmarrja është pa pagesë! Ju lutem regjistrohuni për të marrë linkun e Zoom Meeting.