Study IT next to Silicon Valley!

Gjatë këtij seminari do të keni mundësi të mësoni mbi universitetet më të mira që e ofrojnë ,kriteret e pranimit si dhe të informoheni mbi çdo pyetje rreth studimeve në Amerikë, degët e ofruara, tarifat dhe bursat, si dhe procesin e aplikimit. 

Cfarë është Silicon Valley?

Silicon Valley, ndodhet në zonën jugore të Gjirit të San Franciskos të Kalifornisë, dhe është shtëpia e shumë ndërmarrjeve teknologjike dhe globale.  Apple, Facebook dhe Google janë ndër kompanit më të njohura që operojnë aty. Është gjithashtu qëndra e kompanive me fokus të vecantë teknologjinë.

Kush janë benefitet e të studiuarit IT?

Teknologjia e Informacionit (IT) ju lejon të merrni karrierën tuaj në një numër drejtimesh të ndryshme.  Të bëheni një arkitekt kompjuterik, një programues kompjuteri, një analist i sistemeve kompjuterike, një administrator i bazës së të dhënave, një analist i sigurisë së informacionit, një arkitekt informacioni, një zhvillues web-i dhe shumë më tepër!

Për më tepër informacion ju ftojmë te bëheni pjesë e seminarit virtual daten 2 Dhjetor ne orën 17:00.

Pjesëmarrja është pa pagesë!

Ju lutem regjistrohuni për të marrë linkun e Zoom Meeting.