Study Medicine in USA!

Studimi i mjekësisë në SH.B.A. është jashtëzakonisht sfidues, por nëse keni pasion dhe jeni të gatshëm të bëni përpjekjen e kërkuar, ia vlen të punoni shumë. Pas diplomimit, ju do të keni aftësitë për të ndihmuar ata që kanë nevojë dhe për të bërë një ndryshim të vërtetë në jetën e njerëzve. Kjo në vetvete vlen për orë të tëra punë.

Studentët  internacionalë që duan të ndihmojnë njerëzit dhe të ballafaqohen me përvoja të reja dhe sfiduese mund të dëshirojnë të marrin në konsideratë studimin e mjekësisë në SH.B.A. Rruga është e gjatë dhe me veshtirësi, por shpërblimi për ata studentë që dëshirojnë të studiojnë mjekësi është një punë e sigurt, e paguar mirë për të cilën mund të krenoheni.

Për më tepër informacion ju ftojmë te bëheni pjesë e seminarit virtual datën 4 Dhjetor, ora 13:00.

Pjesëmarrja është pa pagesë!

Ju lutem regjistrohuni për të marrë linkun e Zoom Meeting.