Seminar: Kolegje Elitare në UK - CATS

CATS College ofron nivel maksimal në cilësinë e mësimdhënies, programit mesimor, si dhe përgatitjes për të ardhmen më të përkryer duke sjellë kështu rezultatet më të larta të studentëve në programin A-Levels, qe me pas cojnë drejt Top Universiteteve të vendit.

CATS ka kampuse në Canterbury, Londër dhe Cambridge, Angli si dhe ne Boston, SHBA.

Programet që ky kolegj ofron janë:

  • GCSE
  • A-Levels
  • International Baccalaureate (IB)
  • University Foundation Programme (UFP)
  • Academic English
  • Summer Programmes 

në degë të ndryshme si:

Accounting, Art, Biology, Business, Chemistry, English Language, French, Spanish, History, Geography, Mathematics, Photography etj.

Ky kolegj i kushton një rëndësi të vecantë studentëve ndërkombëtarë duke i mbështetur ata në cdo hap, deri në zgjedhjen e universitetit.

Bëhuni pjesë e seminarit informativ me përfaqësuesen e kolegjeve CATS në datë 22 Dhjetor ora 17:00 për tu informuar mbi çdo pyetje që mund të keni në lidhje me programet e këtyre kolegjeve prestigjoze. 

Pjesëmarrja në seminar është pa pagesë.

Për më shumë informacion na kontaktoni:

info@studycare.al

+355674039139