Events

Mundesia e fundit per studimet ne UK dhe USA!

Behuni pjese e eventit te organizuar nga StudyCare per studimet ne UK dhe USA, ku perfaqesuesja e disa prej universiteteve me prestigjoze, Znj. Sophia Lopez do i pergjigjet te gjitha pyetjeve tuaja.
Eventi zhvillohet ne daten 18 Qershor nga ora 17:00 deri ne 19:00 ne ambjentet e  The PLAZA Tirana ku do te mund te merrni te gjithe informacionin e nevojshem mbi universitetet, procedurat e aplikimit, tarifat dhe bursat, apo akomodimin.

Read More

Universiteti i Newcastle, London Campus vjen në Tiranë!

Ne daten 13/06/2019, nga ora 14:00 deri ne oren 18:00, prane zyrave te StudyCare, do te mbahet prezantimi i universiteti te Newcastle, London campus. Universiteti ofron programe Bachelor si dhe Master ne fushen e Biznesit, Finances, Ekonomikut, Marketingut, etj. Te gjithe studentet e interesuar per te filluar studimet e tyre ne nje universitet prestigjoz ne Londer jane te mirepritur te behen pjese e

Read More

Aplikoni në TOP Universitetet e Mbretërisë së Bashkuar pa patur nevojen e IELTS!

Nuk e keni mbrojtur ende IELTS por deshironi te filloni studimet ne Shtator? Nuk keni marre mjaftueshem pike per tu pranuar ne programin qe deshironi? 

Kjo eshte mundesia e duhur per ju!

Disa nga universitetet me prestigjoze me kampus ne Manchester si dhe ne Londer. do te mbajne provim pa pagese, ne zyrat e StudyCare, per te gjithe studentet e interesuar.

 

Read More

Geneva Business School vjen ne Tirane!

Mos humbisni mundesine per te takuar perfaqesuesen e Geneva Business School, e cila do te jete e ftuar ne daten 7 Qershor ne eventin e organizuar nga StudyCare, nga ora 14:00 deri ne 18:00 ne ambjentet e zyres tone tek Vesa Centre, kati i 3. Aty do te keni mundesine te mesoni me shume rreth kesaj shkolle dhe gjithcka qe ofron. 

Read More
Rruga Abdyl Frasheri, Vesa Business Center, kati 3