Study and Work in the UK

Disa prej universiteteve tane partnere ne Mbreterine e Bashkuar ofrojne programe Bachelor brenda te cilit perfshihet e detyruar kryerja e nje viti internship pas vitit te dyte te Bachelorit. E shpjeguar ndryshe, studenti mjafton te zgjedhe programin e Bachelorit ne te cilin do i perfshihet dhe viti i Internshipit dhe nuk do te kete nevoje te paguaje tarifa shtese ne drejtim te universitetit por perkundrazi, do kete mundesine te paguhet dhe te punoje ne kompani te medha per nje vit e me pas do duhet te mbylle vitin e fundit te Bachelorit duke mos humbur kontaktet me kompanine per nje punesim pas diplomimi.

Gjate kohes se studimit ju do te keni mundesine te praktikoheni si dhe te paguheni per punen tuaj dhe gjithashtu ne fund te programit do te pajiseni me diplome Britanike.

Cilat jane keto universitete dhe keto programe studimi?
Mos mungoni ne Panairin e dates 2 Mars ne ambjentet e Hotel Plaza nga ora 12:00 deri me 18:00 per te ditur cdo detaj mbi keto programe dhe universitete.

Share:
Rruga Abdyl Frasheri, Vesa Business Center, kati 3