Si te filloni studimet Bachelor ne Juridik ne UK pa patur nevoje per Foundation?!

Per te gjithe studentet qe nuk permbushin kriteret e nivelit te anglishtes, ofrohet International Year One in Law tek University of Essex International College.
International Year One eshte zgjidhja e duhur per te gjithe studentet qe nuk plotesojne kriteret e aplikimit per Direct Entry ne univeritetet e Mbreterise se Bashkuar. Quhet Year One pasi ju do te kryni vitin e pare te studimeve ne nje nga qendrat e studimit qe universiteti ka krijuar posacerisht, per te kaluar me pas direkt ne vitin e dyte te studimit Bachelor. Pra dega juaj do te zgjasi serish 3 vite dhe ju do jeni teresissht te aftesuar ne gjuhen angleze dhe njekohesisht te ambjentuar me jeten e re.

Share:
Rruga Abdyl Frasheri, Vesa Business Center, kati 3