Coventry University vjen ne Tiranë!

Perfaqesuesi i universitetit, Zt. Benjamin, do te mbaj nje seance te hapur konsulence per te gjithe studentet e interesuar nga ora 16:00 deri ne 19:00. Ju do te informoheni ne lidhje me porgramet e ofruara, procesin e aplikimit, tarifat, akomodimi, etj.

Data e fundit e aplikimit per te marre pjese ne provimin e universitetit eshte dt. 3 Korrik 2019. Per te aplikuar ju duhet te dergoni te skanuar listen e notave te 3 viteve te fundit te studimeve si dhe pashaporten ne emailin: info@studycare.al

Share:
Rruga Abdyl Frasheri, Vesa Business Center, kati 3