Filloni studimet Bachelor dhe Master në muajin Mars!

Universitet që e ofrojnë këtë mundësi janë:

  • City University London
  • University of Manchester
  • Queen’s University Belfast
  • University of East Anglia
  • University of Exeter
  • University of Stirling
  • Glasgow Caledonian University

 

Share:

Regjistrohu

Duke klikuar mbi butonin "Regjistrohu" ju bini dakord me kushtet tona të përdorimit të dhënave. Për më shumë informacioni shikoni politikat e privatësisë.


Rruga Perlat Rexhepi, Rezidenca Ivanaj, kati 4, hyrja 31 (mbi Spar), 1001, Tirana