Universitetet në Amerikë, Mbretërinë e Bashkuar dhe Spanjë ofrojnë 30-50% bursa!

Panairi më i madh në Shqipëri për edukimin jashtë vendit u mbajt fundjavën e kaluar nga StudyCare në ambientet e The Plaza Tiranë.

Pas përfundimit me sukses të panairit kolegjet dhe universitet më të mirërankuara përgatitën disa oferta unike për studentët shqipëtare.

• Gjimnazet në Mbretërinë e Bashkuar dhe në Amerikë - deri në 70% bursa

• Universitetet në New York - deri në 50% bursa

• Universitetet në Londër - deri në 30% bursa

• Universitetet në Barcelonë - deri në 30% bursa 

Këto bursa do jenë të vlefshme vetëm për muajin Mars!

Nxitoni të filloni studimet tuaja në Shtator 2020.

Për më tepër na kontaktoni:
amanda@studycare.al
+355699420291

Share:

Regjistrohu

Duke klikuar mbi butonin "Regjistrohu" ju bini dakord me kushtet tona të përdorimit të dhënave. Për më shumë informacioni shikoni politikat e privatësisë.


Rruga Perlat Rexhepi, Rezidenca Ivanaj, kati 4, hyrja 31 (mbi Spar), 1001, Tirana