New Partners Alert!

StudyCare ka mbi 300 universitete partnere në të gjithë botën dhe është gjithmonë në kërkim të universiteteve më të mira për sudentët shqiptarë. Së fundmi, listës së partneriteteve i janë shtuar 3 universitete të mirënjohura:

• University of Greenwich
• Duke University
• Elon University

Më shumë partnerë do ti shtohen listës së shpejti.

*Shërbimet tona janë gjithmonë falas!
 

Për më shumë informacion na kontakoni:
info@studycare.al
+355 674039139

Share:

Regjistrohu

Duke klikuar mbi butonin "Regjistrohu" ju bini dakord me kushtet tona të përdorimit të dhënave. Për më shumë informacioni shikoni politikat e privatësisë.


Rruga Perlat Rexhepi, Rezidenca Ivanaj, kati 4, hyrja 31 (mbi Spar), 1001, Tirana