Adelphi University

Adelphi University

I favorizuar nga vendndodhja, Adelphi University eshte ne gjendje te arrije marreveshje me cdo kompani te madhe qe operon ne New York gje qe e ben punesimin e cdo studenti qe diplomohet nga Adelphi shume me te lehte se nga cdo universitet tjeter. Tashme vetem nepermjet StudyCare, te gjithe studentet shqiptar mund te aplikojne dhe te pranohen ne kohe rekord e per me shume Direct Entry.

  • I renditur ne Top 150 universitetet me te mire ne bote Adelphi University eshte nje nder universitetet me vendndodhjen me te pershtatshme qe eshte New York.
  • Mos humb kohe me Foundation ose Pre-Master, tashme nepermjet StudyCare apliko per Direct Entry.
  • Me me shume se 800 vende internshipesh ne cdo semester per te gjithe studentet e universitetit, qe perkthehet me nje perqindje te larte suksesi per cdo student.

Studioni programe te ndryshme Bachelor dhe Master si:

tudioni programe te ndryshme Bachelor dhe Master si:

  1. Inxhinieri
  2. Ekonomi
  3. Marketing
  4. Design
  5. Juridik
  6. Komunikim
  7. Etj.

*Direct Entry Available*

"New York eshte si asnje qytet tjeter ne bote, ka aq shume gjera per te bere ne qytet sa eshte e mrekullueshme. Adelphi me jep mundesine te studioj ne nje universitet tradicional dhe te jetoj ne nje nga qytetet me te perparuara ne bote."-Anthony nga Kina