University of Dayton

I vendosur ne nje nga 100 vendet me te qeta dhe te mira per te jetuar sic eshte Ohio, University of Dayton hap gjithnje e me shume dyert per studentet internacional. University of Dayton ofron gjithcka Ohio ka per te ofruar per studentet dhe te gjitha kompanite qe operojne ne kete shtet ka prioritet punesimin e studenteve te cilet diplomohen pikerisht nga ky universitet dhe tashme nepermjet StudyCare te gjitha programet e ketij universiteti vine Direct Entry.

  • I renditur si universiteti #1 me mbeshtetjen me te madhe federale per kerkimet shkencore dhe materiale te nevojshme akademike.
  • Ne listen e Top 130 Universiteteve me te mira ne vend dhe eventualisht ne bote sipas "US News and World Report, 2019".
  • Nje nga 8 universitetet me te mire private te cilat nuk ofrojne programe Mjekesie, me nje fond nder me te lartat ne vend per studentet e huaj.

Studioni programe te ndryshme Bachelor dhe Master si:

  1. Inxhinieri
  2. Ekonomi
  3. Marketing
  4. Design
  5. Juridik
  6. Komunikim
  7. Etj.

*Direct Entry Available*

"Nje gje qe me ka bere pershtypje dhe me ka terhequr shume te University of Dayton eshte gjithmone perpjekja dhe shtysa qe te gjithe te jene te vecante dhe te ndryshem nga njeri tjetri e gjithmone duke na inkurajuar qe te bashkepunojme pavaresisht gjithckaje tjeter."-Yu Zhao nga Kina