Auburn University

Auburn University

Nje tjeter universitet amerikan vjen per te gjithe studentet shqiptar nepermjet StudyCare. Kesaj rradhe eshte Auburn University nje nga pak universitetet e vendosur ne Alabama, ne nje nga vendet me mikepritese ne USA. Auburn University vjen me dy kampuse ku cdo student mund te zgjedhe se ky deshiron te studioje dhe ku do te ndertoje te ardhmen e tij ne Auburn apo ne Montgomery. 

  • I renditur ne Top 150 universitetet me te mira ne rang nderkombetar sipas "US News and World Report, 2019", Auburn University, vazhdon te jete nder universitetet me ne ze ne USA gje qe favorizon cdo student i cili diplomohet ne kete universitet.
  • Vec programeve te biznesit dhe ekonomise, Auburn University ofron ne nivelet me te larta dhe programin e Gazetarise i cili renditet ne Top 30 programet me te mira ne USA dhe eventualisht ne bote. 
  • Sikur te mos mjaftonin arritjet e universitetit, studentet e ketij universiteti dallojne ne boten e biznesit ku vlejne per tu permendur, Tim Cook (CEO i Apple), Jimmy Wales (Co-founder of Wikipedia), 6 Austronaut te NASA dhe 3 Drejtore te Kennedy Space Center.

Studioni programe te ndryshme Bachelor dhe Master si:

  1. Inxhinieri
  2. Ekonomi
  3. Marketing
  4. Design
  5. Juridik
  6. Komunikim
  7. Etj.

*Direct Entry Available*

"Trajtimi i cdo studenti ne Auburn University eshte nje eksperience e shkelqyer per te gjithe studentet internacional te cilet shpeshhere e kane te veshtire ambjentimin ne nje vend te ri, por njerezit e Alabama dhe stafi sebashku me pedagoget e universitetit sigurohen qe te gjithe te ndihen si ne shtepi."-John