American University

American University

Nje nga te paktet universitete te vendosur ne Washington DC dhe ku ka me mire se te studiosh e te jetosh ne Washington DC, pikerisht aty ku zyra me pushtetshme ne bote operon. Te gjithe studentet e ketij universiteti kane mundesine e zhvillimit te internshipeve te ndryshme, pikerisht ne Shtepine e Bardh dhe kjo vetem fal StudyCare dhe kuotave te reja qe ky universitet ka per studentet internacional.

  • I renditur sipas "US News and World Report, 2019" si nje nder Top 80 universitetet me te mira dhe si nje nga me te kerkuarit nga studentet vendas dhe te huaj.
  • Me mbi 96% te te diplomuareve te cilet arrijne te punesohen brenda 6 muajsh pas diplomimi, suksesi nepermjet ketij universiteti eshte i garantuar.
  • Te gjithe studentet kane mundesine te zhvillojne internshipe ne White House, gje qe "garanton" suksesin e menjehershem akademik.

Studioni programe te ndryshme Bachelor dhe Master si:

  1. Inxhinieri
  2. Ekonomi
  3. Marketing
  4. Design
  5. Juridik
  6. Komunikim
  7. Etj.

"Studentet e American University te gjithe jane duke bere ate cfare ju takon te bejne qe nga internshipe e deri te projektet e ndryshme pra shume larg prej vetem detyrave qe kane ne universitet. Ne Washington i gjen te gjitha dhe qe nga momenti i pare jam ndjere si ne shtepi dhe duke qene shume larg prej saj. Eshte dhe shume e thjesht te gjesh ushqim japonez."-Minori nga Japonia